Personal tools
You are here: Home News & Events All news El Sincrotró ALBA reuneix a empreses químiques i de materials

El Sincrotró ALBA reuneix a empreses químiques i de materials

Amb l'objectiu d'aproximar ciència i indústria a través de la innovació, el 15 d'abril de 2014 el Sincrotró ALBA organitza una reunió per donar a conèixer el seu potencial a les empreses del sector químic i de materials.

En l'actualitat, el Sincrotró ALBA disposa de set línies de llum totalment operatives, que són accessibles tant per al sector acadèmic com per al sector industrial. Algunes d'aquestes línies estan especialment dissenyades per dur a terme nombrosos experiments amb aplicació industrial en l'àmbit de la química i de la ciència de materials. Per informar d'aquestes capacitats, ALBA organitza una reunió amb empreses d'aquest sector. 


El programa inclou presentacions, xerrades i visita a les instal·lacions

A banda de destacar les aplicacions de la llum sincrotró en la industria química i de materials, els propis científics d'ALBA detallaran les aplicacions industrials més avantatjoses de les seves línies experimentals. Els participants podran realitzar una visita a les instal·lacions per comprovar in situ els recursos disponibles a ALBA. La jornada finalitzarà amb un espai de networking on els assistents podran consultar les seves necessitats de forma personalitzada als científics de les línies que considerin més adequades per als seus objectius industrials.

La inscripció és gratuïta, tot i que és obligatori registrar-se amb anterioritat a l'esdeveniment. El 28 de març finalitza el termini d'inscripció.

Més informació i inscripcions, aquí.















ALBA showcases to industry
















 

Document Actions