Personal tools
You are here: Home News & Events All news Tadeo Jones descobreix el Sincrotró ALBA

Tadeo Jones descobreix el Sincrotró ALBA

El Sincrotró ALBA és el protagonista d'un dels capítols de la sèrie infantil "Descubre con Tadeo". L'intrèpid explorador Tadeo Jones ensenya als més joves què és el Sincrotró ALBA i per a què serveix.

 

"Descubre con Tadeo" és una sèrie infantil d'animació on l'explorador Tadeo Jones descobreix les instal·lacions científiques més rellevants d'Espanya. El seu objectiu és contribuir a la divulgació de la qualitat i varietat de la recerca espanyola i fomentar les ganes d'aprendre i la curiositat entre els més petits. S'emet durant els caps de setmana als diferents canals de televisió del grup Mediaset.

El passat dissabte 14 de setembre es va estrenar el capítol dedicat al Sincrotró ALBA. Des d'aquest enllaç, podeu veure el capítol complet.

Aquesta sèrie de divulgació científica, que combina animació i imatge real, ha estat creada per Mediaset España i Lightbox Entertainment en col·laboració amb El Señor Studio i amb l'assessorament de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

 
Tadeo Jones descobreix el Sincrotró ALBA
Document Actions