Personal tools
You are here: Home News & Events All news Obertes les inscripcions per a la Jornada de Portes Obertes

Obertes les inscripcions per a la Jornada de Portes Obertes

El Sincrotró ALBA celebra la 2a Jornada de Portes Obertes el proper dissabte 16 de novembre de 2013, coincidint amb la Setmana de la Ciència. De 10:00 a 17:00 h, els propis científics i tècnics del Sincrotró ALBA explicaran als visitants què és un sincrotró, com funciona i per a què serveix. La visita inclou un recorregut per la instal·lació i activitats per a totes les edats.


Avui s'obren les inscripcions per a la Jornada de Portes Obertes que organitza per segon any consecutiu el Sincrotró ALBA. L'esdeveniment tindrà lloc el 16 de novembre de 10:00 a 17:00 h. Els visitants podran aprendre què és un sincrotró, com funciona i quines són les seves aplicacions principals. 

La visita s'organitza al voltant d'un circuit composat de diferents espais d'exposició. Veure els equips per on circulen els electrons, contemplar una part del túnel d'acceleradors o conèixer de primera mà les peculiaritats i característiques d'aquesta instal·lació científica són algunes de les activitats que es desenvoluparan al llarg del recorregut. L'itinerari també inclou un espai per als més petits, on -acompanyats dels seus pares- podran desenvolupar la seva creativitat alhora que aprenen conceptes bàsics de física.
 
La Jornada de Portes Obertes del Sincrotró ALBA s'emmarca dins la Setmana de la Ciència, organitzada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), que engloba centenars d'activitats de divulgació científica.

Per assistir, només cal dirigir-se al web http://openday.cells.es i emplenar el formulari de registre.

Obertes les inscripcions per a la Jornada de Portes Obertes

 

Document Actions