Personal tools
You are here: Home News & Events All news ALBA acull un seminari sobre inversió i finançament

ALBA acull un seminari sobre inversió i finançament

La Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi) ha posat en marxa el programa EDI (Equips d'Innovació) per millorar la relació entre el sector de la recerca i el dels negocis. El Sincrotró ALBA, una de les institucions que participa al programa EDI, ha acollit el segon seminari sobre temes d'inversió.


Investigadors i empreses han participar al seminari dedicat a aspectes financers i d’inversió del programa EDI. Aquest seminari s’ha celebrat al Sincrotró ALBA i ha inclòs xerrades i una visita a les seves instal·lacions.

Elena Rico, Directora d'Operacions de Caixa Capital Risc, ha analitzat les diferents opcions de finançament privat disponibles per a projectes de recerca amb potencial de negoci. Carlos Arias, director d'iMicroQ, ha descrit la seva pròpia experiència, destacant els èxits i dificultats al buscar finançament privat.

El programa EDI, desenvolupat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRi), promou un canvi cultural en les relacions entre els científics i la indústria amb l'objectiu d'ampliar la valorització i comercialització dels resultats de la recerca. ALBA és un dels participants en aquest programa amb dos projectes: un de la divisió de Computing i un altre de la divisió d'Enginyeria, tots dos coordinats per l'Oficina Industrial d'ALBA.









ALBA hosts a workshop about funding and investment

Elena Rico (Caixa Capital Risc), durant la seva xerrada sobre opcions d'inversió.

 

ALBA hosts a workshop about funding and investment

Carlos Arias (director de iMicroQ).

 

Document Actions